Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2020 15:47
Čas čtení 0:34
Viktor Kniš

Díky takovým jako ty říkají, že rap je primitivní, vzkazuje Gleb slabým interpretům v novém videoklipu

HUDBA
Uložit Uložené

Glebovo EP Leto v kufri už můžeš několik dní rotovat na streamovacích službách, a tak přichází ideální čas na další videloklip, který si můžeš rapovat společně s Big Boyem.

Glebův nejnovější projekt Leto v kufri je oficiálně venku, už několik dní je k dispozici na streamovacích službách a stále si ho můžeš zakoupit v prodeji na Ruka hore jako sběratelský originál.

Nyní jsme se dočkali i dalšího videoklipu a protože už určitě znáš texty nazpaměť, Zešlach Crunk si užiješ ještě o něco více. Gleb sice řekl, že nemá rád letní tracky, v tomto případě však právě track s toutou náladou vyšel z jeho pera přirozeně a my tak máme favorita v kategorii hit do teplého počasí. 

Doporučeno
Yaksha: Politické dění sleduji každý den a tvrdit, že se nás to netýká, je výmluva (Rozhovor) Yaksha: Politické dění sleduji každý den a tvrdit, že se nás to netýká, je výmluva (Rozhovor) 3. srpna 2020 14:41

O klip se tentokrát postaral Džagy, který je dvorním videomakerem pro kluky z F*CK THEM. Právě členy vydavatelství včetně Haha Crew či Mefeka máme možnost v klipu vidět. Kromě nich nechybí například Fobia Kid nebo Porsche boy, kteří však mají vlastní seskupení, jen k nim má Gleb přirozeně blízko. Na beatu Komander, více už v samotném klipu.

 

Domů
Sdílet
Diskuse