Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2020 10:40
Čas čtení 1:10
Daniel Kopejska

Otevře se v Praze konečně Apple Store?

NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Kalifornská firma nepřímo potvrdila otevření pražského Apple Storu, na stránkách hledají člověka na pozici Shop Leader pro naše hlavní město.

Už se to zdá jako věčnost, kdy prvně premiér Andrej Babiš začal hovořit o otevření prvního Apple Storu v Česku. Nyní však dostáváme nový nádech informací, který ale zatím stoprocentně nepotvrzuje vznik obchodu s jablíčkovou elektronikou. Na oficiálních stránkách se totiž objevila volná pozice „Apple Shop Leader,“ do Prahy. Vzniku obchodu nahrávají i kvalifikace pro tuto pozici. Je zde zmíněno vedení týmu prodejců a starost o vedení obchodu. Upozornil na to portál letemsvetemapplem.eu.

Andrej Babiš před rokem a půl prohlásil „Společnost Apple nás informovala, že o konkrétním záměru expanze v Evropě bude rozhodovat v horizontu roku až dvou. Tento projekt je stále ve hře.“ Pokud by zákazník z Prahy chtěl navštívit Apple Store, musel by cestovat nejblíže buď do Drážďan, nebo do Londýna či Paříže.

Domů
Sdílet
Diskuse