Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2020 v 10:47
Čas čtení 0:29
Daniel Kopejska

Muž odpálil část domu, když naháněl mouchu

NEWS
Uložit Uložené

Během honu na otravného škůdce zdemoloval svoji kuchyň a část střechy.

Osmdesátiletý muž z francouzské vesnice Parcoul-Chenaud svedl doma souboj s mouchou. Ta ho totiž vyrušila od přichystané večeře. Naprosto běžná záležitost se ovšem velmi rychle zvrtla a muž se ocitl v ohrožení života. Jako zbraň se rozhodl použít elektrickou tyč, určenou k zabíjení hmyzu. Sama o sobě by nebyla nebezpečná, avšak v domě byla poškozená plynová láhev. Sud Ouest informuje o následné explozi, která se odehrála zhruba v 19:45.

Doporučeno
Australané dostanou Shazam pro hady a pavouky. Mobilní aplikace odhalí, zda tě konkrétní druh dokáže zabít Australané dostanou Shazam pro hady a pavouky. Mobilní aplikace odhalí, zda tě konkrétní druh dokáže zabít 5. září 2020 v 11:34

Výbuch, který byl způsoben kontaktem mezi plynem a elektřinou z tyče, zdemoloval kuchyň a také část stropu. Byt je momentálně neobyvatelný. Muž jen zázrakem vyvázl a skončil s popáleninami. Byl převezen do nemocnice v Libourne na ošetření. Jeho rodina v mezičase opravuje byt. Osud mouchy je nadále neznámý. Tento případ náramně připomíná epizodu Breaking Bad – Fly.

Domů
Sdílet
Diskuse