Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2020 11:07
Čas čtení 0:27
Tereza Šnajdrová

South Park se pouští do boje proti koronaviru novým hodinovým speciálem

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Již na konci tohoto měsíce se můžou diváci těšit na nový prodloužený díl ze série South Park, ve kterém se Cartman do školy rozhodně nevrátí.

Kanál Comedy Central oznámil, že oblíbený americký seriál South Park se vrátí na konci měsíce na obrazovky, a to hned se speciálním hodinovým dílem bojujícím proti pandemii koronaviru. Prodloužená epizoda s názvem The Pandemic Special bude vysílána 30. září a stane se úvodním dílem do 24. série animované televizní show.

Doporučeno
Co nám prozradil skvělý trailer na Dunu? Jakého bojovníka hraje Jason Momoa a co je ve skříňce s bolestí? Co nám prozradil skvělý trailer na Dunu? Jakého bojovníka hraje Jason Momoa a co je ve skříňce s bolestí? 10. září 2020 13:25

V traileru na nový díl je ukázáno, že Randy a Cartman se ocitnou uprostřed chaosu způsobeného koronavirem. Většina dětí z městečka South Park šťastně čeká návrat do školních lavic, avšak Randymu s kamarádem Cartmanem se něco nepozdává. Všechno je jinak, nic se nepodobá normálu, ani učitelé, ani žáci, nic. 

Nový díl ukáže nejrůznější problémy roku 2020 včetně bariér před stoly všech žáků a další podivné postapokalyptické chování obyvatel South Parku.

Domů
Sdílet
Diskuse