Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2020 18:57
Čas čtení 2:51
Dominik Vetrák

Recenzia: The Devil All the Time

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na Netflixe vyšiel nový celovečerný film s nabitým hereckým obsadením. Podaril sa?

Na Netflix sa dostala očakávaná dráma The Devil All the Time od režiséra Antonia Camposa. Ten má za sebou len priemerné a nevýrazné snímky, no režíroval aj skvelý seriál Sinner od Netflixu. Pre svoj najambicióznejší projekt si vybral nabité herecké obsadenie. Hlavnú rolu stvárnil herec Tom Holland, ktorého doplnili Robert Pattinson, Bill Skarsgard či Sebastian Stan.

Obzvlášť na Toma Hollanda sme boli zvedaví, keďže veľa filmov odvtedy, ako sa stal Spider-Manom, nenatočil. Podarí sa mu dostať z tieňa marveláckej postavy a ukázať, že je talentovaným a všestranným hercom? Dovolím si tvrdiť, že po tejto snímke o tom už nikto nebude pochybovať.

Holland hrá Arvina Russella v príbehu o zločine a násilí. Arvin je hlavnou postavou depresívneho príbehu o životoch viacerých ľudí, ktoré sa v istých bodoch pretnú a navždy zmenia.

Ak si The Devil All the Time videl, nezabudni mu dať hodnotenie v našej databáze a pokojne zanechaj svoju recenziu v profile filmu.

Medzi týchto ľudí patrí aj párik, ktorý vraždí náhodných chlapov. Do deja sa zapletie aj skorumpovaný šerif (herec Sebastian Stan) či úchylný farár (Robert Pattinson), ktorý zneužíva mladé dievčatá.

Dôležitú rolu má aj Bill Skarsgard ako Willard Russell, Arvina otec. Zoznámime sa s ním hneď na začiatku filmu, keď sa vracia z druhej svetovej vojny. Aj keď ho vojna psychicky poznačila, dokáže si založiť rodinu a žiť celkom spokojný život. Všetko sa ale v jednej chvíli obracia naruby. Jeho syn, malý Arvin (Tom Holland), prichádza o oboch rodičov a sťahuje sa k svojej babičke, kde spoznáva svoju novú rodinu.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse