Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2020 11:03
Čas čtení 0:45
Tereza Šnajdrová

Gucci začalo prodávat džíny se skvrnami od trávy za více než 26 tisíc korun

NEWS
Uložit Uložené

Gucci zařadilo do prodeje džíny s uměle vytvořenými skvrnami od trávy, díky kterým se zákazník bude cítit, jako by strávil celý den v parku. Stojí 1200 dolarů a lidé na internetu se jim smějí.

Italská oděvní společnost Gucci zařadila do prodeje nové džíny, které mají na kolenou zelené fleky od trávy a vybledlé hnědé skvrny v oblasti kotníků. Kupující díky nim bude působit jako by strávil celý den prací na poli nebo povalováním v parku. Cena těchto džínsů začíná na 1200 dolarech (v přepočtu zhruba 27 600 korun) a lacly ze stejné kolekce pak podle webu FOXBusiness vyjdou až na 1400 dolarů (v přepočtu zhruba 32 000 korun).

Doporučeno
Polštář namísto batohu? Designéři Gucci říkají ano a přidávají k tomu kožené popruhy za více než 75 tisíc korun Polštář namísto batohu? Designéři Gucci říkají ano a přidávají k tomu kožené popruhy za více než 75 tisíc korun 29. dubna 2020 15:50

Není divu, že si lidé na sociálních sítích okamžitě z nové kolekce začali dělat srandu. „Svou vlastní verzi si můžeš vytvořit tak, že se budeš válet celý den na zahradě ve špatně padnoucích džínách,“ komentují nový model. Gucci se chtělo přizpůsobit současné koronavirové situaci a pomocí nové kolekce chtělo poukázat na to, že právě teď je ideální čas na kempování, venkovní výlety do národních parků a další aktivity v přírodě.

Gucci si za svojí kolekcí stojí a o džínách říká, že „jsou ideální do grungeové kolekce Fall Winter 2020, jsou vyrobeny z organické bavlny, která je speciálně upravena a vytváří autentické skvrny od trávy. Snažili jsme se zachytit přechod mezi vintage kousky a současností.” Říká se, že každé zboží má svého kupce, tak se nechme překvapit, jak tomu bude v případě těchto kontroverzních džínů.

Domů
Sdílet
Diskuse