Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2020 16:42
Čas čtení 0:22
Viktor Kniš

FOTO: Na demonstracích proti slovenskému premiérovi protestující zaútočili na policii. Ta použila vodní dělo

NEWS
Uložit Uložené

Stovky Slováků protestují proti opatřením v souvislosti s pandemií. Fotbaloví Ultras, hooligans z více míst, ale i příznivci extremistické ĽSNS se setkali před Úřadem vlády.

Ultras fanoušci protestují před Úřadem vlády ČR. Žádají odstoupení premiéra Igora Matoviča. Nesouhlasí ani s opatřeními proti šíření koronaviru. Sešlo se jich několik stovek. Zasáhla proti nim policie.

Během shromáždění protestující házeli za bránu úřadu vlády zapálené světlice. Na adresu premiéra vykřikovali vulgarismy a kopali do brány.

Policie následně proti fanouškům vytvořila koridor před bránou a zdmi úřadu. Vůči některým demonstrantům použila i slzný plyn a vodní dělo.

Doporučeno
Kvůli demonstraci proti restrikcím musí policie povolat stovky lidí. Denně přitom přijdeme až o 300 příslušníků, varuje Švejdar Kvůli demonstraci proti restrikcím musí policie povolat stovky lidí. Denně přitom přijdeme až o 300 příslušníků, varuje Švejdar 17. října 2020 11:33


Policisté v souvislosti se sobotním shromážděním fanoušků v hlavním městě Slovenska připravili bezpečnostní opatření. S občany na shromáždění komunikují policisté antikonfliktního týmu Krajského ředitelství Policejního sboru v Bratislavě.

Domů
Sdílet
Diskuse