Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2020 11:12
Čas čtení 0:52
Tereza Šnajdrová

Falešný účet nového ministra zdravotnictví straší Čechy. Ti věří, že se na noc bude vypínat elektřina

NEWS KORONAVIRUS TWITTER
Uložit Uložené

Jan Blatný ještě nebyl ani oficiálně dosazen do nové funkce ministra zdravotnictví a na sociálních sítích se již stal terčem vtipálků.

Nový ministr zdravotnictví Jan Blatný se teprve v úterý setkal s prezidentem Milošem Zemanem a v průběhu dnešního dne by měl být oficiálně dosazen do čela ministerstva zdravotnictví. Přesto se již na sociálních sítích stihl stát terčem satiry.

Na Twitteru byl založen účet s jeho jménem, který se sice tváří jako pravý, ale vzhledem k jeho příspěvkům je jasné, že se jedná o parodii. Vyděšení lidé pak věří tomu, že se například na noc bude vypínat elektřina a pouliční osvětlení.

Doporučeno
Uznávaný lékař a nový ministr zdravotnictví Jan Blatný bránil rodičům navštěvovat jejich děti. Kdo je tento záhadný muž? Uznávaný lékař a nový ministr zdravotnictví Jan Blatný bránil rodičům navštěvovat jejich děti. Kdo je tento záhadný muž? 27. října 2020 18:09
Domů
Sdílet
Diskuse