Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2020 16:42
Čas čtení 0:37
Viktor Kniš

Ariana Grande chce souložit celou noc, dá ti příklad a výsledkem je číslo 69. Chce být tvou manželkou i milenkou

HUDBA
Uložit Uložené

Ariana Grande vydává další videoklip k albu Positions.

Ariana Grande se svým nejnovějším albem Positions obsadila první příčky v žebříčcích a vše nasvědčuje tomu, že se bude ucházet i o prestižní ceny. Oblíbená popová zpěvačka zvyšuje zájem o svou hudbu i klipy, které jsou nápadité a zároveň je sama jejich ústřední postavou se vším, co k tomu patří.

Doporučeno
Ca$hanova Bulhar je stále klasický rapující Pražák s tvrdou flow, a proto jej ceníš. THUG LOVE SOFIA to nezmění (Recenze) Ca$hanova Bulhar je stále klasický rapující Pražák s tvrdou flow, a proto jej ceníš. THUG LOVE SOFIA to nezmění (Recenze) 17. listopadu 2020 16:55

Novinka s názvem 34+35 je hymnou sexu. Autorka v ní popisuje, co má ráda a motivuje partnera k lepším výkonům. Samotný klip je spíše odkazem na ženskost, Ariana se v něm snaží sestrojit svou napodobeninu v podobě robota, což se jí nakonec podaří, i když ne zrovna se šťastným koncem.

Domů
Sdílet
Diskuse