Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2020 13:27
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

Dalyb si dá světlehnědou barvu na Maybach, ať tě trefí šlak. S Glebem freestyleují na zadních sedadlech auta

HUDBA
Uložit Uložené

Glebova série FRISTAJLYN se rozrůstá o další díl.

Gleb už má letošní vydání celistvého projektu za sebou, fanoušků se však během aktuální doby bez živých koncertů rozhodl potěšit i novou sérií na YouTube. V rámci ní se o slovo přihlašuje z různých oblíbených míst, kde společně s hosty předvádějí své freestyle schopnosti. 

Člen F*CK THEM však zároveň upozorňuje, že slovo freestyle má několik významů. „Definic freestylu je mnohem více, než je v našich končinách známo. V 80's to byly předem napsané texty bez konkrétního tématu, které jsi mohl kdekoliv a kdykoliv použít, později se začal termín freestyle použivat i při rapování z hlavy a vymýšlení rýmů za pochodu (to je forma, která je veřejnosti známa nejvíce),“ uvádí Gleb pod videem. 

Po Sameyovi a Otisovi si tentokrát vedle Gleba sedl na zadní sedadlo auta kolega z labelu Dalyb a hudební produkci klukům doplnil Nuri.

Doporučeno
Okamura má malý k*r, rapuje v novém klipu Patrik Love ICY L Okamura má malý k*r, rapuje v novém klipu Patrik Love ICY L 30. listopadu 2020 11:20

„Když dnes MC rapuje nevydané bars do random beatu, například živě v rádiu při Cyphers nebo na mixtapes, tak se tomu také říká freestyle. FRISTAJLYN série bude směs všeho najednou,“ dodává Gleb.

Domů
Sdílet
Diskuse