Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2020 18:07
Čas čtení 1:24
Adam Smeták

MIMOŘÁDNĚ: Vláda znovu zakázala alkohol na veřejnosti a omezila otevírací dobu restaurací

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Sledujeme tiskovou konferenci po jednání vlády.

Bary, restaurace a další stravovací zařízení budou muset od středy zavírat nejpozději ve 20:00, a to včetně výdejních okének. Znovu se také od středy zakáže konzumace alkoholu na veřejnosti. Přechod do rizikového stupně číslo čtyři ministerstvo zdravotnictví zatím nenavrhuje.

„Zkracujeme otevírací dobu restaurací, barů, klubů atd. do 20:00, a to včetně restaurací v hotelech. Zakazuje se konzumace alkoholu na veřejnosti a to po celý den. A shodli jsme se také na zákazu provozu stravovacích služeb a prodeje alkoholických nápojů na trzích všech druhů,“ uvedl ministr Jan Blatný.

Doporučeno
Kubek: Obětovat zdravotníky kvůli nákupům je zločin. Ministerstvo zdravotnictví nechává rozjet další vlnu pandemie Kubek: Obětovat zdravotníky kvůli nákupům je zločin. Ministerstvo zdravotnictví nechává rozjet další vlnu pandemie 7. prosince 2020 11:08
Domů
Sdílet
Diskuse