Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zprávou společnosti Footshop.
22. ledna 2021 12:09
Čas čtení 1:10
Sponzorovaný obsah

Puma představuje tenisky pro všechny módní rebelky. Kombinují high fashion a aktivní životní styl

MÓDA PUMA
Uložit Uložené

Nesplýváš s davem a miluješ pohodlí? Tyto tenisky jsou jako stvořené pro tebe.

Puma se rozhodla potěšit všechny milovnice street stylu a pohodlné obuvi. Představila dva nové modely tenisek, které rozšiřují kolekci Fashion Rebels. K existujícímu modelu Kyron, se přidaly Hedra a Eris. Dva nové modely předvedla ambasadorka a známá modelka Winnie Harlow.

puma, tenisky puma, modelka, Winnie Harlow, fashion rebels,
Zdroj: Puma

Jak je zřejmé z názvu kolekce Fashion Rebels, je stvořená pro módní rebely, vůdce smečky, kteří jsou sebevědomí, mají svůj vlastní styl a nebojí se ukázat svou divokou stránku. Tato obuv by neměla chybět žádným inovativním, progresivním, módním dívkám, které mají rády high fashion s troufalým, drzým stylem. Designy jsou inspirovány archivními modely tenisek Puma doplněnými o high fashion prvky.

Prohlédni si nabídku tenisek Puma

Teniskám dominuje tlumená barevná paleta a nelze jim odepřít design inspirovaný běžeckými teniskami, což můžeme vidět i na špičce. Co se týče použitých materiálů, jde o kombinaci semiše a kůže. Ambasadorka a módní ikona Winnie Harlow se vyjádřila, že ráda spojuje high fashion a běžecký styl a právě nové modely z kolekce Fashion Rebels, jsou pro to jako stvořené.

puma, tenisky puma, móda, tenisky, dámske tenisky
Zdroj: Puma

Zcela nový model Hedra dodává street stylu díky svému robustnímu vzhledu dotek avantgardy. Dal by se také označit jako chunky sneakers, proto si jej jistě zamilují všechny dámy, které mají rády masivnější a výrazné tenisky.

Chci tenisky Hedra
puma, puma tenisky, tenisky, dámske tenisky, fashion rebel
Zdroj: Puma

Kyron debutoval minulé léto jako první model kolekce s uzavřeným svrškem ze síťoviny a semišovým překrytím. Ten je oproti modelu Hedra minimalističtější, nejen co se týče designu, ale i barev. Podobně si ale zachovává prvek běžecké obuvi na špičce tenisky. Červené prošívání a kontrastní detaily mu dodávají mírný retro vzhled.

puma, tenisky puma, móda, tenisky, dámske tenisky
Zdroj: Puma

Ještě více minimalistický je ale model Eris. Ze všech tří modelů této kolekce se jedná o ty nejelegantnější, ale zůstává tu sportovní prvek, kterým je výraznější špička. Svým designem jsou ideální k jakémukoliv outfitu a potěší hlavně dámy, které rády volí méně výraznou obuv.

Chci tenisky Eris
puma, puma tenisky, tenisky, dámske tenisky, biele tenisky
Zdroj: Puma
puma, tenisky puma, móda, tenisky, dámske tenisky
Zdroj: Puma
Domů
Sdílet
Diskuse