Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2021 23:08
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Netflix už pracuje na 2. sérii seriálu Bridgerton

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix odklepl 2. sérii svého úspěšného seriálu.

Bridgerton je obrovský hit. Seriál viděli na Netflixu desítky milionů diváků a i měsíc po premiéře se stále řadí k tomu nesledovanějšímu, co platforma nabízí. Není proto tedy žádným překvapením, že Netflix tvůrcům odklepl přípravy druhé série, na které se již nyní pracuje.

2. série se zaměří na Lorda Anthonyho Bridgertona (Jonathan Bailey). Věnovala se mu i druhá kniha v sérii, podle níž vznikl i samotný seriál. Vzhledem k tomu, že už první série se trochu od knihy odklonila, můžeme čekat, že ani její pokračování nebude věrnou kopií předlohy.

Doporučeno
Od těchto filmů a seriálů jsme v roce 2020 čekali více Od těchto filmů a seriálů jsme v roce 2020 čekali více 5. ledna 2021 14:30

Natáčení 2. série začne na jaře, takže premiéry se dočkáme někdy začátkem roku 2022. Pokud hledáš něco podobného, zkus sáhnout po Downton Abbey a z filmů zase po Emmě či Little Women. V případě posledních dvou jmenovaných jde o kvalitnější kousky než Bridgerton, akorát bez sexu.

Knižní předlohou pro příběh byla série od Julie Quinn. Osm knih, které patří do červené knihovny, se vyznačují lehčím autorským stylem, lechtivými scénami a spoustou romantických zápletek. Musíme říci, že seriálu se tato kritéria podařilo zachovat a přesto, že nejde o skvost pro náročné diváky, dokážeš si u něj odpočinout.

Domů
Sdílet
Diskuse