Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2021 14:53
Čas čtení 0:52
Tímea Krauszová

Češka zabránila loupeži na benzínce bizarním způsobem: Orálně uspokojovala zloděje, dokud nepřijeli policisté (Aktualizováno)

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Tomu říkáme odhodlání.

Aktualizace 28.1. 10:07 – V původním znění textu jsme uvedli, že dotyčná žena byla Slovenka. Podlenových  informací televize JOJ ale šlo o Češku ve věku 36 let.

Slovenští policisté informují o bizarním případě z Bratislavy. V noci z úterý na středu (27. ledna) krátce po čtvrté nad ránem se jednu z místním benzínových pump rozhodl vykrást muž. Do prostor čerpací stanice vešel s požadavkem, že chce peníze. Nez zaměstnanci přivolali policii, svědkyně celé události se rozhodla pomoci originálním způsobem: muže zdržela orálním sexem.

Doporučeno
Manželé ze severu Čech vyrobili šperky pro Khloé Kardashian nebo Beyoncé. Naši technologii výroby si chráníme, říkají Škardovi Manželé ze severu Čech vyrobili šperky pro Khloé Kardashian nebo Beyoncé. Naši technologii výroby si chráníme, říkají Škardovi 26. ledna 2021 17:52

V útěku mu zabránil sex

Zloděj vyhrožoval a požadoval peníze, následně na zaměstnance beznínky i fyzicky zaútočil údery do obličeje. Podařilo se mu uprchnout do zadní kanceláře za svým kolegou, který přivolal policii. Útočníka zamkli v prostorách benzínky, ale podle informací TV JOJ ho více než zamčené dveře zdržela neznámá mladá žena. Ta zřejmě chtěla pomoci zloděje zadržet až do příjezdu policistů.

Zpět
Sdílet
Diskuse