Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2021 14:11
Čas čtení 0:45
Tereza Šnajdrová

Na Karlově mostě stojí tři odstavená vozidla. Jedná se o protest proti vládním restrikcím

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Městská policie na auta nasadila botičky, sama je ale odtáhnout nemůže.

Vládou přijatá opatření v souvislosti s šířením koronaviru už některé z obyvatel Česka unavují, a proto se rozhodli pro vlastní formu protestu. Na Karlově mostě se ze čtvrtka na pátek objevila tři odstavená vozidla, z toho jedno z nich slouží jako upozornění na web Sorry vládo. Jedná se tak o protest proti restrikcím, které vláda zavedla, informuje ČT24.

Doporučeno
Vláda rozhodla o zpřísnění opatření: Na pracovní cesty bez rodiny, skiareály zůstanou zavřené Vláda rozhodla o zpřísnění opatření: Na pracovní cesty bez rodiny, skiareály zůstanou zavřené 28. ledna 2021 20:30

Na Karlově mostě jsou odstavená tři auta. Podle textu na webových stránkách uvedených na dodávce jde o protest: Nesouhlasíme s papalášstvím, které předvádí Vláda ČR. Nesouhlasíme s neustálým zpřísňováním opatření vůči běžným občanům ČR,“ stojí na Twitteru na ČT24.

Domů
Sdílet
Diskuse