Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2021 18:01
Čas čtení 0:30
Tereza Šnajdrová

Lyžaře v Kopřivné na vrchol sjezdovky stále tahá rolba

NEWS LYŽOVÁNÍ
Uložit Uložené

Během jedné jízdy uveze až 50 lyžařů.

Mezi protiepidemická opatření patří také zákaz provozu skiareálů, což trápí nejen jejich majitele a zaměstnance, ale také fanoušky zimních sportů, kteří se tuto sezónu nemohou věnovat svým oblíbeným aktivitám. Skiareál Kopřivná pod Pradědem se však rozhodl i nadále ve své činnosti pokračovat a nadšené lyžaře na vrchol svahu tahá rolbou.

Doporučeno
Měsíc jsem se otužovala a praktikovala Wim Hofovu metodu dýchání: Lépe jsem spala a zlepšila se i moje psychika Měsíc jsem se otužovala a praktikovala Wim Hofovu metodu dýchání: Lépe jsem spala a zlepšila se i moje psychika 10. února 2021 10:45

Z vysokopevnostních lan a originálních vlekařských komponentů jsme pro vás vyrobili bezpečnou a pohodlnou alternativu k zakázaným vlekům. Tak si v klidu přijeďte pohodlně zalyžovat, obdivovat ledové sochy a uvolnit se ve výborně připraveném areálu,“ stojí na webu Kopřivné.

Domů
Sdílet
Diskuse