Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2021 8:44
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Pro společenský vzorec bude navždy jako vřed. Poslouchej pokračování Bengorovek od Rytmuse

NEWS
Uložit Uložené

Rytmus se vrací ke své oblíbené sérii skladeb, ve kterých rapuje do klasických boombapových podkladů v novém hávu.

Rytmus se vrací ke staršímu formátu známému jako Bengorovky, v jehož rámci vydal dvě skladby s cílem potěšit své starší fanoušky. Často ho mnozí žádají, aby se vrátil ten „starý Rytmus“ z dob, kdy vycházely projekty jako debutové sólo Bengoro. Výsledkem je i novinka Zombie, na níž člen Kontrafaktu sice rapuje do boombapového podkladu, nezapomíná však ani na hru s hlasem, aby se on sám nenudil.

Doporučeno
Rytmus: Jediné, co funguje v každé době, je pokora. Neutrácet více, než si můžeš dovolit a nežít v něčem, co nejsi (Rozhovor) Rytmus: Jediné, co funguje v každé době, je pokora. Neutrácet více, než si můžeš dovolit a nežít v něčem, co nejsi (Rozhovor) 27. prosince 2020 14:37


Tentokrát si pozval i hosta, kterým je bývalý člen Pozor Records Mega M. Ten se podobně jako Franto vydal po odchodu z Rytmusova vydavatelství vlastní cestou, proto se však kluci rozešli v dobrém a na společných skladbách je budeme slýchat i nadále.

Nechybí ani jednodušší reprezent klip, ve kterém se Rytmus předvádí v klasické Avirex kožené bundě a Mega M vedle rapování o prázdných tělesných schránkách kope hrob.

Domů
Sdílet
Diskuse