Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2021 8:42
Čas čtení 0:48
Adam Novosad

MMA bojovník s nacistickými hákovými kříži dostal v Rusku nakládačku. Údery na hlavu musel zastavit rozhodčí

NEWS
Uložit Uložené

Fanoušci se divili, že organizátoři dovolili bojovníkovi s nacistickou symbolikou na těle zúčastnit se turnaje.

Bojovník s tělem pokrytým nacistickými tetováními dostal nakládačku v ruské MMA soutěži. Michajl Turkana z Petrohradu má na rameni a hrudi několik hákových křížů, ale i symbolikou specifických nacistických jednotek na vrchní části těla, uvádí Indy100.

Tyto sympatie mu nezabránily v tom, aby se postavil do oktagonu v soutěži AMC Fight Nights v ruském městě Soči. Soupeřem mu byl Alibeg Rasulov.

Doporučeno
Z ulice na vrchol: Vycházející hvězda Oktagonu MMA Tadeáš „Mawar“ Růžička si klade velké cíle (Rozhovor) Z ulice na vrchol: Vycházející hvězda Oktagonu MMA Tadeáš „Mawar“ Růžička si klade velké cíle (Rozhovor) 25. února 2021 12:46

Rasulov potřeboval jen tři minuty, než svého protivníka s nacistickou symbolikou složil na zem. Nakonec ho dostal do pozice, ze které už Turkana nedokázal uniknout, a tak si Rasulov na své konto připsal vítězství technickým knockoutem. V posledních sekundách souboje udeřil Turkana do hlavy tak, že zápas musel zastavit rozhodčí.

Domů
Sdílet
Diskuse