Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2021 9:59
Čas čtení 0:31
Tereza Šnajdrová

Eva Samková na zastávce Světového poháru v Gruzii vybojovala zlato

Eva Samková na zastávce Světového poháru v Gruzii vybojovala zlato
Zdroj: Poskytnuto Evou Samkovou
NEWS EVA SAMKOVÁ
Uložit Uložené

Posunula se tak do čela pořadí SP.

Snowboardcrossařka Eva Samková získala zlato v dnešním závodu Světového poháru v gruzínském Bakuriani. Předloňská mistryně světa se tak může pyšnit již druhým triumfem v této sezóně, který ji posunul do čela letošního SP, informuje ČT.

Doporučeno
Slavia odehraje v Praze zápas s Rangers FC. Skotský klub dostal výjimku od ministerstva zdravotnictví Slavia odehraje v Praze zápas s Rangers FC. Skotský klub dostal výjimku od ministerstva zdravotnictví 3. března 2021 19:22

Eva Samková byla nejrychlejší závodnicí v kvalifikaci a čtvrtfinále, které vyhrála stylem start-cíl. V následném semifinále a finále měla sice krátce po startu kolizi se soupeřkami, ale ustála ji a dojela si pro vítězství. 

Díky vítězství v Bakuriani se přesunula do čela Světového poháru a přeskočila dokonce i Italku Michelu Moioli, která ve finále skončila čtvrtá. Další závod se pojede již zítra a SP pak vyvrcholí 20. března ve švýcarském Veysonnaz.

Domů
Sdílet
Diskuse