Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2021 7:58
Čas čtení 1:22
Daniel Mikolášik

6ix9ine si homofobním žertem utahoval z rapera Lil Nas X. Vtipkoval, že raper má radost z análního testu na covid-19

HUDBA LIL NAS X
Uložit Uložené

Autor hitu Old Town Road na to reagoval údajnými zprávami od Tekashiho.

Poté, co 6ix9ine na podzim 2020 vydal zatím poslední sólové album s názvem TattleTales, se na několik měsíců odmlčel a zmizel ze sociálních sítí. Nedávno však začal být opět velmi aktivní na Instagramu. Vrátil se ve velkém stylu, přičemž stihl započít spor s raperem Meek Millem, vydat skladbu s názvem ZAZA a obout se do mnoha dalších rapových kolegů.

Nedávno se duhový raper dokonce připomněl homofobním žertem na adresu mladého rapera Lil Nas X, známého i díky hitu Old Town Road. Ten se od začátku své kariéry nijak netají svou homosexuální orientací, z čehož si tentokrát Tekashi udělal nemístnou legraci.

Doporučeno
6ix9ine: Jsem jako Joker, kterého chceš nenávidět, ale miluješ ho 6ix9ine: Jsem jako Joker, kterého chceš nenávidět, ale miluješ ho 23. února 2021 12:54

DJ Akademiks přidal na Instagramu snímek obrazovky z článku bulvárního deníku New York Post, který hovořil o tom, že Čína pro cizince zavádí povinné testování na koronavirus prostřednictvím análního výtěru. Příspěvek 6ix9ine okomentoval slovy „Lil Nas X vstoupil do chatu“.

Domů
Sdílet
Diskuse