Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2021 20:12
Čas čtení 0:47
Tereza Šnajdrová

Prima přichází s novou reality show plnou influencerů. Tři měsíce budou v jedné vile soutěžit o půl milionu korun

Prima přichází s novou reality show plnou influencerů. Tři měsíce budou v jedné vile soutěžit o půl milionu korun
Zdroj: Foto poskytl Adam Kajumi
NEWS
Uložit Uložené

V reality show Like House se ti představí osm influencerů známých z TikToku.

Televize Prima do svého vysílání od 6. dubna zařadí novou reality show Like House, v níž diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících z řad influencerů. Ti budou plnit různé výzvy, úkoly, soutěže a tiktoker, který od diváků získá nejvyšší počet hlasů, si domů odnese půl milionu korun.

Doporučeno
„Jsi hnusná a tlustá!“ Podle Ridiny Ahmedové si každé tělo zaslouží respekt a není povinnost naplňovat představy jiných (Rozhovor) „Jsi hnusná a tlustá!“ Podle Ridiny Ahmedové si každé tělo zaslouží respekt a není povinnost naplňovat představy jiných (Rozhovor) 16. března 2021 15:50

Unikátní reality show Like House představí osm různorodých influencerů, známých především z raketově rostoucí sociální sítě TikTok. Ač se může zdát, že je to pořad pro mladší publikum, věříme, že tato reality show bude i pro rodiče zajímavou sondou do současného světa mladých lidí, kde sociální sítě hrají prim,“ říká programový ředitel Primy Roman Mrázek.

Domů
Sdílet
Diskuse