Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2021 14:41
Čas čtení 0:31
Daniel Mikolášik

Řecká policie zajistila přes čtyři tuny marihuany, které směřovaly do Bratislavy. Zásilka má hodnotu 860 milionů korun

Řecká policie zajistila přes čtyři tuny marihuany, které směřovaly do Bratislavy. Zásilka má hodnotu 860 milionů korun
Zdroj: Řecký orgán pro hospodářské trestné činy
NEWS
Uložit Uložené

Kontejner obsahoval i stroje na výrobu muffinů.

Řecké úřady zabavily více než čtyři tuny marihuany ukryté v přepravním kontejneru, který směřoval z Libanonu na Slovensko. Informovala o tom v pátek agentura AP.


Řecká finanční policie ve čtvrtek pozdě večer uvedla, že drogy se našly v přepravním kontejneru v přístavním městě Pireus u Atén na základě informací získaných od amerického Úřadu pro kontrolu obchodu s drogami (DEA).

Doporučeno
Jak se staví české politické strany k legalizaci marihuany? Jak se staví české politické strany k legalizaci marihuany? 23. dubna 2021 16:00


Kontejner obsahoval tři průmyslové stroje na výrobu muffinů. Zásilka dorazila po moři do přístavu Pireus 14. dubna, přičemž podle harmonogramu měla být dále přepravena po železnici a přes Severní Makedonii, Srbsko a Maďarsko a 20. dubna měla dorazit do Bratislavy.


Podle informací DEA řecké úřady podnikly razii 16. dubna. Celkově se ve skryté přihrádce zabudované v kovové nádrži, která se nacházela mezi uvedenými stroji, našlo konopí indické o hmotnosti více než 4,3 tuny. Odhadovaná cena pašovaných drog byla zhruba 860 milionů korun.

marihuana
drogy
políciamarihuana
drogy
políciamarihuana
drogy
políciapolícia
drogy
Zobrazit galerii
(4)
Domů
Sdílet
Diskuse