Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2021 8:47
Čas čtení 0:47
Viktor Kniš

Biden je milovníkem hudebního žánru K-pop. Prozradil to jihokorejskému prezidentovi

Biden je milovníkem hudebního žánru K-pop. Prozradil to jihokorejskému prezidentovi
Zdroj: Getty Images/Drew Angerer
NEWS
Uložit Uložené

Lídři se setkali v Bílém domě, kde mluvili o válečné, ekologické i zdravotnické politice v souvislosti s koronavirem. Řeč přišla i na hudbu.

Americký prezident Joe Biden se v pátek podruhé osobně setkal s jihokorejským prezidentem Mun Čä-inem, se kterým mluvil o vztahu se Severní Koreou, kde nadále kvůli diktatuře Kim Čong-una a jeho režimu vládne nepřehledná situace.

Diskuse se týkaly také spolupráce v oblasti očkování proti koronaviru a také ekologických témat. Spojené státy a Jižní Korea nacházejí společnou řeč i při vztazích s Čínou.

Doporučeno
Sexismus, otrokářské smlouvy, vyhoření, deprese a sebevraždy. Veselý a nablýskaný svět K-popu má i svou temnou stránku Sexismus, otrokářské smlouvy, vyhoření, deprese a sebevraždy. Veselý a nablýskaný svět K-popu má i svou temnou stránku 26. října 2020 14:30

Méně formální část rozhovoru se týkala hudby. Americký prezident poprvé odhalil, že je milovníkem specifického žánru K-pop. Jeden z nejmocnějších mužů na planetě tvrdí, že cítí kulturní propojení, kterých i díky hudebním žánrům přibývá.

Domů
Sdílet
Diskuse