Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2021 13:02
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Slovensko v boji o medaile a Česko o záchranu. IIFH glosuje výsledky MS v hokeji 2021 na základě dosavadních výsledků

Slovensko v boji o medaile a Česko o záchranu. IIFH glosuje výsledky MS v hokeji 2021 na základě dosavadních výsledků
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
NEWS MS V HOKEJI 2021
Uložit Uložené

Mezinárodní hokejová federace na své oficiální stránce vtipkuje o možných vítězích a poražených v rámci aktuálního šampionátu na základě dosavadních výsledků.

Organizátoři mistrovství světa v hokeji si v rámci svého netradičního formátu Power Rankings utahují z dosavadních výkonů některých týmů a na základě průběžného hodnocení odhadují, jak by mohl šampionát skončit. Největšími favority na top trojku jsou podle IIHF Rusko, Německo a Švýcarsko, počítají ale i se Slovenskem, které zvítězilo v obou úvodních zápasech, do kterých nastupovalo jako papírový favorit. 

„Porazili Bělorusko, nesklonili se před Bownsem (brankářem Velké Británie, pozn. red.),” Komentují výkon sousedů na oficiální stránce. Mnohem hůře si ale vedou Češi, kterým zatím předpovídají dvanácté místo, jelikož našemu výběru úvod šampionátu vůbec nevyšel.

Doporučeno
MS v hokeji 2021: Jaké zápasy nás čekají tento týden? Již dnes večer si zahrajeme proti Bělorusku MS v hokeji 2021: Jaké zápasy nás čekají tento týden? Již dnes večer si zahrajeme proti Bělorusku 24. května 2021 17:21
Zpět
Sdílet
Diskuse