Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2021 21:25
Čas čtení 0:25
Dominik Vetrák

Vyšel první trailer na horor Escape Room 2. Noví hrdinové budou muset uniknout z hrůzostrašných pastí

Vyšel první trailer na horor Escape Room 2. Noví hrdinové budou muset uniknout z hrůzostrašných pastí
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Escape Room 2 dorazí do kin už 16. července. Sleduj první trailer.

První Escape Room se stal menším hitem. Horor/thriller, který se více než inspiroval sériemi Cube či Saw, nás seznámil s partou lidí, které unesli neznámí pachatelé. Ti pro ně vymysleli speciální hádanky a logické úkoly. Pokud je nesplnili a nevyřešili včas, přišli o život.

Některé postavy z jednotky přežili a rozhodli se spojit, aby pachatele dopadli. Jenže ti byli několik kroků před nimi, a tak je lapili do další pasti. A jak už trailer naznačuje, tentokrát to bude ještě větší, více megalomanské a bolestivější. Lépe ti to ale popíše upoutávka. Escape Room: Tournament of Champions se do kin dostane 16. července. Na pokračování dělali stejní tvůrci jako na první části.

Doporučeno
Lize je čtyřicet, ale žije život dvacátnice. Komediální seriál Younger si zamiluješ pro jeho bláznivý příběh Lize je čtyřicet, ale žije život dvacátnice. Komediální seriál Younger si zamiluješ pro jeho bláznivý příběh 27. května 2021 15:00
Domů
Sdílet
Diskuse