Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento obsah je sponzorovaný obsah společnosti TV NOVA.
27. května 2021 15:00
Čas čtení 2:19
Sponzorovaný obsah

Lize je čtyřicet, ale žije život dvacátnice. Komediální seriál Younger si zamiluješ pro jeho bláznivý příběh

Lize je čtyřicet, ale žije život dvacátnice. Komediální seriál Younger si zamiluješ pro jeho bláznivý příběh
Zdroj: MTV Entertainment Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na videoportálu Voyo si budeš moci vychutnat další skvělý seriál, který si zamilovaly miliony žen po celém světě.

Skvělých seriálů v poslední době vzniká skutečně nepočítaně a streamovací platformy je na nás chrlí jeden po druhém. Pokud máš dost všech těch dokumentárních, mysteriózních, sci-fi, akčních či hororových sérií, máme pro tebe tip na skvělou oddychovku, při které si neunavíš hlavu a navíc se zabavíš.

Pro změnu tento seriál nenajdeš na online streamingových službách Netflix nebo HBO Go, ale na videoportálu Voyo, který tento úspěšný seriál přináší českým divákům. Seriál Younger nebo v našem překlad Znovu 20 patří do žánru romantika/komedie a obsahuje vše, co má správný seriál mít, aby byl zrozen k úspěchu. Dokazuje to už šest sérií, které na Voyo postupně uvidíš, přičemž tvůrce seriálu pomalu přichází s novou, sedmou sérií.

Seriál se odehrává v New Yorku a s příběhem přišla americká autorka Pamela Redmon Satran, jejíž kniha nesla název „Od zítřka budu sexy třicítka“. Myšlenka zaujala tvůrce Darrena Stara, jehož jméno je samo o sobě receptem na úspěch. Tento člověk nám totiž přinesl fantastické seriály jako Beverly Hills, Melrose Place, Sex ve Městě nebo novinku, která se okamžitě stala hitem – Emily in Paris.

Bláznivý příběh, který si zamiluješ

Hlavní hrdinkou je čtyřicetiletá Liza (Sutton Foster), která žila na předměstí New Jersey, kde po boku svého manžela vychovávala dceru Caitlin. Jak to již často stává, manžel si našel mladší milenku a Liza čelí rozvodu. Kromě toho se touží opět stát tou ženou, kterou bývala před tím, než se z ní stala panička z předměstí, která se stará o svou dceru a teplo domova. Aby se Liza opět dostala do hry, pomáhá její kamarádka Meggi, za kterou se Liza odstěhuje do Brooklynu. A tady začne celá zápletka...

Younger
Zdroj: MTV Entertainment Studios

Stále krásná, energická, ale už čtyřicetiletá Liza najednou zjišťuje, že okolí o ni tolik nestojí. Když opět nastartuje svou kariéru, personalisté jí naznačí, že už patří do starého železa. S kamarádkou Meggi proto vymyslí plán, že bude o svém věku lhát a bude hrát mladší, než ve skutečnosti je. Příběh začne nabírat grády, když Liza začne žít opět jako dvacetiletá a zamiluje se do o 14 let mladšího Joshe – tatéra s vlastním studiem a začne se kamarádit s jeho vrstevníky. Život mladé ženy jí přinese také vysněnou práci asistentky ve vydavatelství a... Více ti už nebudeme prozrazovat, abychom ti nezkazili chvíle, které se seriálem určitě ráda strávíš.

Younger
Zdroj: MTV Entertainment Studios

Skvělé hodnocení po celém světě

Seriál se začal vysílat ve Spojených státech již v roce 2015 a okamžitě si získal srdce milionů fanoušků po celém světě. Na hodnotícím portálu Rotten Tomatoes získal od kritiků výjimečné skóre 97 % (Tomatometer) a od diváků 87 % (Audience Score). Na ČSFD získal seriál o něco horší skóre – 72 %, ale i tak si vede velmi dobře.

Younger
Zdroj: MTV Entertainment Studios

Hlavní roli si střihla známá americká herečka Sutton Foster, která svou kariéru odstartovala v roce 1996 na Broadwayi v muzikálu Pomáda. Zajímavostí je, že právě během premiéry seriálu Znovu 20 bylo herečce Sutton Foster také čtyřicet let. V seriálu také uvidíš herečku Hillary Duff (Podoby Lásky, Slez ze stromu, Opravdové ženy), Debi Mazar (Mafiáni, The Doors), Miriam Shor nebo Dana Amboyera (Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, Trable o Vánocích).

Co určitě oceníš je také relativně krátká minutáž, každý díl má totiž okolo 20 až 30 minut, díky čemuž si ho můžeš vychutnat i během obědové pauzy. Každá série sestává přitom z 12 epizod, takže pokud seriálu Younger či Znovu 20 propadneš, dokážeš jednu sérii zhlédnout i během delšího večera.

Younger
Zdroj: MTV Entertainment Studios

Seriál Younger či Znovu 20 startuje již ve čtvrtek, 27. května na videoportálu Voyo, přičemž vychutnat si budeš moci zatím první sérii. Časem však přibude dalších pět sérií, takže si kompletní seriál, samozřejmě i s dabingem, budeš moct pustit právě na Voyo.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse