Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2021 15:11
Čas čtení 0:54
Richard Bonde

Nugetka z McDonald's ve tvaru postavičky ze hry Among Us se prodala za více než 2 miliony korun

Nugetka z McDonald's ve tvaru postavičky ze hry Among Us se prodala za více než 2 miliony korun
Zdroj: Innersloth
NEWS
Uložit Uložené

Prodejce na ní vydělal téměř 100 tisíc dolarů prostřednictvím aukce na Ebay.

Hra Among Us se v minulém roce stala obrovským hitem – ve svých nejlepších časech dominovala několika herním platformám a měla přes 500 milionů hráčů měsíčně. Stala se až tak oblíbenou, že se díky ní prodal kousek masa ve tvaru její postavičky za ohromnou sumu.

Uživatel sítě Ebay s přezdívkou polizna si v restauraci McDonald's objednal menu s kuřecími nugetky. Tvar jedné z nich ho však zaujal natolik, že se rozhodl část své porce nesníst a dát ji do elektronické aukce.

Doporučeno
10 nejočekávanějších her v létě 2021. Majitelé PS5 se budou radovat z Ratcheta a Final Fantasy, ale co ostatní hráči? 10 nejočekávanějších her v létě 2021. Majitelé PS5 se budou radovat z Ratcheta a Final Fantasy, ale co ostatní hráči? 5. června 2021 14:30

Vyvolávací cenu nastavil na 0,99 amerických dolarů, a čekal na první nabídku. Ta se zakrátko ozvala a svojí výškou překonala všechna jeho očekávání – kuřecí nugetka ve tvaru postavičky ze hry měla najednou hodnotu 14 869 dolarů, tedy přes 300 tisíc korun.

Aukce pokračovala a cena nugetky se vyšplhala až na neuvěřitelných 99 997 dolarů, což představuje více než 2 miliony korun. Prodejce kousek masíčka zmrazil, vakuově zabalil a expresně doručil na adresu kupce – a dokonce k ní přibalil i omáčku.

Vývojáři Among Us zveřejnili na Twitter i krátké video, ve kterém je v prostředí hry namísto standardní postavičky právě kuřecí nugetka. Během dvou dnů si video prohlédlo téměř čtvrt milionu lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse