Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2021 12:26
Čas čtení 0:34
Tereza Šnajdrová

Pondělní pátrání po jedenáctiletém chlapci na Opavsku skončilo tragicky. Pohřešovaný se utopil

Pondělní pátrání po jedenáctiletém chlapci na Opavsku skončilo tragicky. Pohřešovaný se utopil
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Chlapci nezachránil život ani rychlý příjezd záchranářů.

V pondělí večer vyjížděli opavští hasiči a policisté k řece Opava v lokalitě poblíž Stříbrného jezera, kde se ztratil jedenáctiletý hoch. Už tehdy měly zasahující záchranné složky podezření, že se chlapec mohl utopit a jejich obavy se potvrdily o půl deváté večer. Případu se nyní ujali kriminalisté, kteří neštěstí prošetří.

Doporučeno
Policie chce obžalovat šéfredaktora Vlasteneckých novin za rasistický článek o bohumínské tragédii Policie chce obžalovat šéfredaktora Vlasteneckých novin za rasistický článek o bohumínské tragédii 9. června 2021 10:20

V pozdních odpoledních hodinách se měl u řeky Opavy v lokalitě poblíž Stříbrného jezera v Opavě pohybovat nezletilý hoch. Měl vstoupit do řeky, přičemž se svému vrstevníku měl ztratit z očí. Na místo byli přivoláni hasiči, policisté, strážníci a zdravotníci,“ potvrdila tisková mluvčí Soňa Štětínská.

Ačkoliv se záchranáři dostali na místo velmi rychle, zjistili, že chlapec nejeví žádné známky života. „Chlapce nalezli ve vodním toku a začali ho oživovat, respektive mu poskytovat první pomoc do doby, než si ho převzali zdravotníci. Bohužel, i přes veškerou pomoc byla u chlapce konstatována smrt,“ dodala Štětínská. Policisté nyní budou zjišťovat okolnosti této tragické události.

Doporučeno
Léto bez respirátorů? Do MHD či obchodů bude stačit rouška Léto bez respirátorů? Do MHD či obchodů bude stačit rouška 9. června 2021 10:37
Domů
Sdílet
Diskuse