Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2021 22:23
Čas čtení 0:49
Adam Novosad

Kanye West údajně randí s Irinou Shayk. Na narozeniny si s ní užíval ve Francii, zatímco mu Kim Kardashian veřejně gratulovala

Kanye West údajně randí s Irinou Shayk. Na narozeniny si s ní užíval ve Francii, zatímco mu Kim Kardashian veřejně gratulovala
Zdroj: Andreas Rentz/Getty Images
NEWS KANYE WEST
Uložit Uložené

Raper se rozvádí s Kim Kardashian, a tak na předchozí vztah zapomíná po boku Iriny Shayk.

Manželství Kanyeho Westa s Kim Kardashian ztroskotalo, a tak nyní oba hledají štěstí na nových místech. Samotná Kim v předposlední části reality show Keeping Up with the Kardashians přiznala, že Kanye si podle ní zaslouží partnerku, která ho bude ve všem podporovat a následovat, kam bude potřebovat, informuje TMZ.

Kanye si zřejmě ze svého předchozího vztahu příliš těžkou hlavu nedělá, protože své 44. narozeniny šel oslavit za oceán do Evropy. Zakotvil v luxusním resortu ve francouzském regionu Provence, kde však čas netrávil o samotě, ale se známou tváří.

Doporučeno
„Cítím se jako totální troska.“ Kim Kardashian s pláčem přiznala, že Kanye West si po svém boku zaslouží někoho jiného „Cítím se jako totální troska.“ Kim Kardashian s pláčem přiznala, že Kanye West si po svém boku zaslouží někoho jiného 5. června 2021 8:12

Společnost mu dělala supermodelka Irina Shayk, s níž se podle informací bulvárního portálu TMZ procházeli po resortu, a to nejen s kamarády, ale také o samotě jako dvojice.

Portál tvrdí, že mezi Kanyem a Irinou přeskočila jiskra, ale prý zatím nevědí, jak seriózně chtějí vnímat svůj vztah. Zřejmě až v příštích týdnech či měsících veřejnost zjistí, zda se rozhodli svůj vztah posunout o úroveň výš.

Mezitím si Kanye vysloužil veřejné blahopřání k narozeninám od Kim Kardashian, která mu vzkázala, že ho miluje na celý život. Ona zatím nový objev nepředstavila, a tak ani není známo, zda se vydala hledat muže, který by zaplnil místo po raperovi. Byla to přitom právě Kim, která vyplnila potřebné dokumenty a požádala o rozvod.

Doporučeno
Forbes: Kim Kardashian West je oficiálně dolarovou miliardářkou Forbes: Kim Kardashian West je oficiálně dolarovou miliardářkou 7. dubna 2021 7:03
Domů
Sdílet
Diskuse