Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2021 8:09
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Migos vychovali celou generaci raperů, o luxusu dokáží rapovat hodiny. Poslouchej album Culture 3

Migos vychovali celou generaci raperů, o luxusu dokáží rapovat hodiny. Poslouchej album Culture 3
Zdroj: Flickr/NRK P3/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Trojice, která má velkou zásluhu na současné podobě světového rapu, se vrací s třetím pokračováním kultovní série Culture.

Rapové seskupení Migos vydává nové album s názvem Culture 3. Hostuje na něm smetánka amerického hudebního průmyslu včetně Drakea, Cardi B, Justina Biebera, ale také zesnulí Pop Smoke a Juice WRLD, kterým Takeoff, Offset a Quavo vzdávají poctu. Dočkali jsme se 19 nových skladeb a cíl byl již tradičně jasný: předjet všechny kolegy a definovat alespoň několik prvků, které budou ostatní v budoucnu kopírovat nebo je budou alespoň inspirovat.

Doporučeno
V červnu se český rap ponese ve znamení dvojic. Album vydá Maniak s Wichem, Indigo a Bloodflow přinesou EP V červnu se český rap ponese ve znamení dvojic. Album vydá Maniak s Wichem, Indigo a Bloodflow přinesou EP 4. června 2021 8:56

Zda byly snahy o inovativnost úspěšné, zhodnotí recenzenti a hudební kritici v nejbližších dnech, během nichž se zároveň ukáže, zda a jak se dokáže třetí pokračování kultovní série Culture uchytit v žebříčcích Billboardu.

Migos vydávají i první videoklip, konkrétně ke skladbě Modern Day. Ta je čtyřminutovou prezentací toho, proč se mají rapeři rádi, zároveň prezentují část svého majetkového přiznání a odkazují na své dřívější úspěchy.

Několik posluchačů však zklamal raper Takeoff, který si neodpustil rasistickou poznámku o Arabech a bombách. I známým představitelům reprezent rapu, zdá se, docházejí kreativní nápady a občas staví na těch prvoplánovějších.

Celé album si už teď můžeš poslechnout na všech streamovacích platformách.

Domů
Sdílet
Diskuse