Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 21. 10. 2020
13:33
Trump předčasně odešel z televizního rozhovoru. Moderátorka se mu zdála předpojatá.Trump předčasně odešel z televizního rozhovoru. Moderátorka se mu zdála předpojatá.
10:15
Velitel jaderné ponorky přišel do práce opilý a s grilovaným kuřetem. Měl na starosti bomby 30krát silnější než hirošimské.Velitel jaderné ponorky přišel do práce opilý a s grilovaným kuřetem. Měl na starosti bomby 30krát silnější než hirošimské.
8:22
7:21
Sleduj trailer na poslední film Chadwicka Bosemana. Netflix uvede emotivní, hudební drama už v prosinci.Sleduj trailer na poslední film Chadwicka Bosemana. Netflix uvede emotivní, hudební drama už v prosinci.
Úterý 20. 10. 2020
19:36
Herec Jeff Bridges má nádor. Chystá se na první léčbu.Herec Jeff Bridges má nádor. Chystá se na první léčbu.
18:34
Trapas Matoviče ze živého vysílání dostal hudební remix. „One time?Next time!“ možná po pandemii roztančí i tvůj klub.Trapas Matoviče ze živého vysílání dostal hudební remix. „One time?Next time!“ možná po pandemii roztančí i tvůj klub.