Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2020 19:53
Čas čtení 0:50
Ondřej Jarůšek

Sex přes internet a pokušení k nevěře. Jak se dá v dnešní době zvládnout vztah na dálku?

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Je tady nový díl podcastu Love is on the air. Tentokrát o vztazích na dálku a jak se s nimi popasovat.

Odebírej nás na Spotify

Láska, sex a trápení. O tom zpravidla bývají vztahy a přesně o tom je i náš pravidelný podcast Love is on the air. V něm se naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach zaměřují na vše, co se vztahy souvisí, a dnes se podíváme na jedno téma, které je pro mnohé aktuální – a tím je vztah na dálku

Krátkodobé či dlouhodobější odloučení může potkat jakýkoliv pár a důvodem může být právě i současná koronavirová krize, která nám setkávání znesnadňuje a mnoho lidí tráví čas v izolaci. Jak se s takovou situací vyrovnat, aby vztah na dálku fungoval? Pohodlně se usaď a poslouchej. 

Naše moderátorská dvojice se jako obvykle podělila o vlastní poznatky a přináší ti několik cenných tipů, jak můžeš vztah zvládnou, i když tebe a tvou polovičku oddělují města, státy či oceány. 

Doporučeno
Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? 20. října 2020 16:45

Už brzy ale přijde opět řada na vás – naše věrné posluchače a posluchačky. Jelikož je totiž náš podcast zaměřen zejména také na interakci s diváky, nadcházející bonusovou epizodu věnujeme vám a vašim osobním příběhům, které nám zasíláte do zpráv na Instagramu. Obvykle o šílené historky nebývá nouze a věříme, že jinak tomu nebude ani tentokrát. Na bonusovou epizodu se můžeš těšit už ve čtvrtek. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse