Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 8. 10. 2020
18:46
Orangutan přišel kvůli lidem o svůj domov. Emotivní scéna z dokumentu od Netflixu dojímá diváky k slzám.Orangutan přišel kvůli lidem o svůj domov. Emotivní scéna z dokumentu od Netflixu dojímá diváky k slzám.
18:15
14:31
Viktor Sheen se vrací. Ohlašuje album Barvy a plní trendy cyberartovým videoklipem k tracku Poslední Přání.Viktor Sheen se vrací. Ohlašuje album Barvy a plní trendy cyberartovým videoklipem k tracku Poslední Přání.
10:12
NBA 2K21 gameplay trailer ti vyrazí dech. Toto je skutečná grafika nové generace, vedle níž PS4 vypadá jako stařík.NBA 2K21 gameplay trailer ti vyrazí dech. Toto je skutečná grafika nové generace, vedle níž PS4 vypadá jako stařík.
8:16
Dětskou písničku Baby Shark používali k mučení. Ve vězení ji trestancům pouštěli hodiny dokola.Dětskou písničku Baby Shark používali k mučení. Ve vězení ji trestancům pouštěli hodiny dokola.
7:22
Chystá se nový Resident Evil film podle příběhu z videoher. Půjde o survival horor odehrávající se ve městě plném zombíků.Chystá se nový Resident Evil film podle příběhu z videoher. Půjde o survival horor odehrávající se ve městě plném zombíků.
6:25
V Česku přibylo rekordních 5 335 nově nakažených. Včera zemřelo dalších 19 lidí s covidem-19.
Středa 7. 10. 2020