Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2020 6:34
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Chystá se nový Resident Evil film podle příběhu z videoher. Půjde o survival horor odehrávající se ve městě plném zombíků

FILMY A SERIÁLY RESIDENT EVIL
Uložit Uložené

Příští rok se začne natáčet restart filmové série Resident Evil.

Restart filmové série Resident Evil je v plánu už dlouho. Na Netflixu se už příští rok dočkáme seriálu, který vypadá velmi nadějně, no a přibližně v té době by měly začít s natáčením i celovečerní adaptace videoherního příběhu.

Scenárista Johannes Roberts prozradil, že děj se bude odehrávat během jedné noci v Raccoon City v roce 1998. Bude se držet videoherního příběhu, ale několik aspektů si upraví. Sourozenci Chris a Claire Redfield vyrůstají v dětském domově, ze kterého mizí děti.

Raccoon City je odporné město plné zločinu a Leon Kennedy má být policista na pokraji psychického zhroucení. Děje se tak poté, co během jednoho z tréninků postřelil svého kolegu. Jeho otec je však v řadách policie důležitý muž, a tak ho nevyhodí. Důležité role budou mít ve filmu i Albert Wesker či Ada Wong.

Tvůrci konečně odhalili i herecké obsazení: Kaya Scodelario (Maze Runner, Piráti z Karibiku 5) je Claire Redfield, Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) je Jill Valentine, Robbie Amelle (Upload) je Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella Academy) je Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) je Leon S. Kennedy a Neal McDonough (Yellowstone) je William Birkin. Režíruje Johannes Roberts (47 Meters Down).

Chystá sa nový Resident Evil film podľa príbehu z videohier. Pôjde o survival horor odohrávajúci sa vo vile
Zdroj: Resident Evil.net
Domů
Sdílet
Diskuse