Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2020 14:31
Čas čtení 1:25
Vojtěch Vanda

Viktor Sheen se vrací. Ohlašuje album Barvy a plní trendy cyberartovým videoklipem k tracku Poslední Přání

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Nadšení stoupá.

Na YouTube kanálu Viktora Sheena bylo pěkně dlouho úplné ticho. Kladenský raper se fanouškům naposledy ozval během vlny #hot16challenge2, od té doby se však vedly pouhé spekulace, kdy a hlavně na kolik nových hudebních stop se můžeme těšit. Nyní je všem debatám konec. Sheen vydává nový klip Poslední Přání, ohlašuje nové album Barvy, a trendy praskají ve švech.

Doporučeno
Fotr rapu James Cole se přiznal, že je Čech, gay, má pivní mozol a monopol na flow. G.O.A.T. je zm**ství na druhou Fotr rapu James Cole se přiznal, že je Čech, gay, má pivní mozol a monopol na flow. G.O.A.T. je zm**ství na druhou 23. září 2020 14:49

Devět měsíců bez vizuálu museli vydržet fanoušci jednoho z nejtalentovanějších českých rapových hlasů Viktora Sheena. Album Černobílej svět už pomalu počítá svůj druhý rok, singlů bylo letos pomálu, a tak v myslích fanoušků vyvstávala otázka, co se vlastně se Sheenem děje.

Domů
Sdílet
Diskuse