Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2020 16:01
Čas čtení 0:53
Adam Novosad

Tři kámoši se vydali do Turecka na bělení zubů. Jednoho za pár dní našli mrtvého, dva skončili v kómatu

NEWS TURECKO
Uložit Uložené

Britové chtěli ušetřit na bělící proceduře, nakonec to jednoho z nich stálo život.

Výlet tří kamarádů do Turecka skončil smrtí jednoho z nich, zatímco zbývající dva museli bojovat o život. I takto může začít zdánlivě nevinný příběh tří Britů, kteří chtěli ušetřit peníze, a tak se na bělení zubů vydali do Turecka

Zatímco doma by za takovou proceduru zaplatili tisíce liber, v Turecku je dentální zákrok řádově levnější. A tak ho spojili i s dovolenou, upozorňují TV Noviny.

Svět však krátce obletěla zpráva, že jeden z nich náhle zemřel a zbylí dva skončili v nemocnici, kde upadli do kómatu. Tři chlapi nejdříve zašli na bělení zubů a následně si zřejmě obnovený chrup chtěli užít v barech ve městě Didim.

Traja kamoši sa vybrali do Turecka na bielenie zubov. Jedného o pár dní našli mŕtveho, dvaja hneď skončili v kóme
Zdroj: Aaron Callaghan/Facebook

O několik hodin později se však stav všech z nich náhle zhoršil. Jeden chlapík se sotva doplazil po pomoc, aby pracovníci hotelu přivolali záchranku. 33letému Richardovi Molloyovi už nebylo pomoci. Nejprve se zdálo, že lékaři možná nebudou moci zachránit ani ostatní Brity, ti se však později úspěšně probrali z kómatu a propustili je i z nemocnice domů.

Doporučeno
Prymula oznámil nová opatření. Pokud nezafungují, připustil úplný lockdown Prymula oznámil nová opatření. Pokud nezafungují, připustil úplný lockdown 8. října 2020 15:59

V původní verzi se pracovalo s předpokladem, že chlapíky mohl otrávit necertifikovaný přípravek na bělení zubů. Jak se ale ukázalo, policisté společně s lékaři v nemocnici zcela vyloučili, že by bělení jakkoli s úmrtím souviselo.

Muži zákona tak sice nezveřejnili podrobnosti toxikologického nálezu, ale krátce před tragédií se bavili v podnicích u hotelu, začali pociťovat nevolnost a těžko se jim dýchalo.

Domů
Sdílet
Diskuse