Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2020 15:21
Čas čtení 1:05
Tereza Šnajdrová

Diváci útočí na Pavlínu z MasterChefa. Se*e každý druhý jídlo a furt jí to prochází, píší

NEWS
Uložit Uložené

Dalo by se říci, že Pavlína je nejméně oblíbená soutěžící v historii pořadu MasterChef. Ač se v úterý účastnila duelu, ze soutěže opět nevypadla.

V úterý večer soutěž MasterChef Česko opustil diváků oblíbený Pepa Nemrava, který po celou dobu předváděl úctyhodné výkony. Osudným se mu stalo zeleninové ragú, kvůli němuž ho minul postup mezi finálovou TOP čtyřku amatérských kuchařů. Fanoušci se s jeho odchodem nemohou vyrovnat a ještě hůř přijímají fakt, že Nemrava v duelu prohrál s Pavlínou Lubojatzky, kterou podle webu Super mnozí přezdívají jako uplakánka a hysterku.

Doporučeno
Známe finálovou pětku MasterChefa, soutěžící se poprali s čokoládou a boloňským ragú Známe finálovou pětku MasterChefa, soutěžící se poprali s čokoládou a boloňským ragú 30. září 2020 11:46

Ve výzvě se Pepovi nepovedlo zeleninové ragú, stejně jako Pavlíně vývar, který ve zmatku vyvařila. I přes to, že oba dva soutěžící chybovali, porota domů poslala Pepu, který po celou dobu soutěže předváděl stabilně dobré výkony. Fanoušci soutěže se nedokázali vyrovnat s nespravedlností, která podle nich nastala a do Pavlíny se opět pořádně obuli v diskuzích.

Pepa udělá jednu věc trochu špatně a jde pryč. Pavlína se*e každý druhý jídlo a furt jí to prochází,“ naštval se jeden z diváků na sociálních sítích. „Pavlína neudělá pořádně vývar, předtím brownies a je ve finále. Klobouk dolů, to, co tam předvádí porota, je nehorázný hnus a doufám, že se za to zpětně stydí. Absolutně nechápu, jak někdo takový může být ve finále,“ přitakává další.

Fanoušci pořadu obviňují porotu, že Pavlíně nadržuje a ani v tomto případě nejdou pro urážku daleko. „Vážená poroto, kolik jste za tu komedií dostali zlaťáčků? Asi dost, když tam držíte Pavlínu, která nic neumí. Ať si ji vezme Přemek k sobě do restaurace a vaří mu tam zadarmo. Mě jste zklamali. Jako kuchaři jste super, ale jako zaprodaná porota hnus,“ osočil porotu jeden z diváků.

Pavlíny se však zastává i samotný Pepa, který po svém odchodu na sociálních sítích poděkoval všem, kteří ho podporovali a upozornil, že s kritikou neoblíbené soutěžící nesouhlasí.

Domů
Sdílet
Diskuse