Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2020 17:45
Čas čtení 0:57
Adam Novosad

Trump prohlásil, že přinutí Čínu zaplatit za pandemii nemoci covid-19. Svou nákazu označil za požehnání od Boha

NEWS ČÍNA KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Donald Trump se prý po nákaze cítí lépe než kdykoliv předtím.

Donald Trump se navzdory nákaze koronavirem nechal začátkem týdne převézt z nemocnice zpět do Bílého domu. I když po příchodu na videích vypadal unavený a očividně měl potíže s dýcháním, své zemi i světu chtěl dokázat, že ho covid-19 nepoloží na kolena, a tak nahrál před Bílým domem téměř pětiminutové video, píše SCMP.

Doporučeno
VIDEO: Podívej se, jak Adam Vojtěch zazpíval v Show Jana Krause VIDEO: Podívej se, jak Adam Vojtěch zazpíval v Show Jana Krause 8. října 2020 11:19

Ve svém projevu národu vysvětloval, jak ho lékaři léčili i experimentálním protilátkovým přípravkem REGN-COV2, který vyvinula americká společnost Regeneron.

A co víc, Trump se zapřísahal, že tato experimentální léčiva nechá schvalovat rychleji a Američanům budou poskytovány bezplatně. „Chci, abyste dostali to, co jsem dostal já. A zařídím, aby to bylo bezplatné,“ prohlásil.

Domů
Sdílet
Diskuse