Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2020 18:22
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

Ciri trénuje na hradě Kaer Morhen. První obrázky z 2. série Zaklínače ukazují její nový kostým i účes

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

2. série Zaklínače se na Netflix dostane v roce 2021.

2. sérii Zaklínače natáčejí v okolí Londýna a tvůrci nás potěšili už i prvním pohledem na nové brnění Geralta z Rivie. Zaklínač v podání Henryho Cavilla vypadá ohromně a my se už nemůžeme dočkat na jeho bojové scény z nových epizod.

Hned nato nám Netflix ukázal i Ciri. Herečka Freya Allan vypadá mnohem více jako válečnice/zaklínačka. Má to své opodstatnění.

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 8:30

Jak oficiální synopse pro 2. sérii informuje, Geralt si myslí, že Yennefer bitvu o Sodden nepřežila. Bere tedy Ciri na nejbezpečnější místo, jaké zná – Kaer Morhen. Je to hrad, ve kterém vychovávali a trénovali zaklínače ze školy Vlka, mezi něž patří i Geralt či jeho mentor Vesemir. Právě s Vesemirem se seznámíme v 2. sérii. Zahraje si ho Kim Bodnia známý ze skandinávského The Bridge či krimiseriálu Killing Eve. 

Domů
Sdílet
Diskuse