Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2020 12:44
Čas čtení 0:46
Vojtěch Vanda

Muž stál na ulici v Plzni jen v podprsence a dámské košilce. Hrál vadí nevadí

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Hra vadí nevadí opilého a zdrogovaného mladíka mohla stát pěknou angínu.

Městská policie v Plzni musela řešit případ, v němž figurovala společenská hra vadí nevadí. Kvůli ní se totiž musela vypořádat s osmadvacetiletým mužem, kterého v úterý nad ránem našla jen v dámské košilce, podprsence a roušce venku na ulici. Poté, co zjistila, že muž požil několik panáků slivovice a extázi, jej odvezla na záchytnou stanici.

Doporučeno
Hamáček má koronavirus Hamáček má koronavirus 21. října 2020 10:29

Plzeňští městští strážníci museli v úterý o půl páté ráno řešit případ polonahého mladíka, který se choulil u vchodu společnosti Obytné zóny Sylván na Palackého náměstí v Plzni. Když na místo přijeli, uviděli osmadvacetiletého podchlazeného muže, který na otázky policistů odpovídal zmateně. Zvláštně vypadalo i jeho odění. 

„Bylo chladno a on na sobě měl jen dámskou košilku, podprsenku a přes obličej roušku. Namířeno měl údajně domů,“ uvedla tisková mluvčí strážníků Jana Pužmanová. V tomto stavu se ocitl poté, co hrál s kamarády v bytě hru vadí nevadí. Kvůli ní jej také, jak policisté následně dozvěděli, velice lehce oděného vystrčili na mráz.

Strážníci se proto logicky muže zeptali, jestli si během hry nedal něco na posilněnou. „Hlídce přiznal pár vypitých panáků slivovice a k tomu požití drogy extáze. Přivolaní záchranáři muže prohlédli a rozhodli o jeho následném umístění na PAZS,“ doplnila Pužmanová.

Domů
Sdílet
Diskuse