Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 7. 2. 2022
13:43
Z varianty omikron tě mohou bolet oči a uši. K příznakům mohou patřit i zažívací potíže, kýchání a bolesti páteře.
12:37
Severní Korea odcizila kryptoměny v hodnotě 50 milionů dolarů, tvrdí OSN. Financuje jimi balistické rakety a jaderný program.Severní Korea odcizila kryptoměny v hodnotě 50 milionů dolarů, tvrdí OSN. Financuje jimi balistické rakety a jaderný program.
12:24
Markétě Davidové těsně unikla medaile. S jednou chybou byla v nejdelším závodě šestá.Markétě Davidové těsně unikla medaile. S jednou chybou byla v nejdelším závodě šestá.
12:18
Koho by si Miloš Zeman představoval jako svého nástupce? Šanci na zvolení podle něj mají čtyři lidé.Koho by si Miloš Zeman představoval jako svého nástupce? Šanci na zvolení podle něj mají čtyři lidé.
11:21
Pražský hrad zveřejnil platy svých zaměstnanců. Kolik si loni vydělali Vratislav Mynář nebo Jiří Ovčáček? Pražský hrad zveřejnil platy svých zaměstnanců. Kolik si loni vydělali Vratislav Mynář nebo Jiří Ovčáček?
10:30
Program ZOH s českou stopou: Tento týden se představí Ester Ledecká, Markéta Davidová i hokejisté.Program ZOH s českou stopou: Tento týden se představí Ester Ledecká, Markéta Davidová i hokejisté.
8:23
Vědci objevili novou variantu viru HIV. Je nakažlivější než dosud známé kmeny.Vědci objevili novou variantu viru HIV. Je nakažlivější než dosud známé kmeny.
Neděle 6. 2. 2022
18:03
Podvodník z Tinderu, o kterém natočil Netflix dokument, si smazal Instagram. Chystá se světu odvyprávět „svou verzi příběhu“.Podvodník z Tinderu, o kterém natočil Netflix dokument, si smazal Instagram. Chystá se světu odvyprávět „svou verzi příběhu“.