Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2022 19:10
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

Jakub Štáfek do boje s Gáborem Borárosem nenastoupí, OKTAGON MMA pro slovenskou hvězdu hledá nového soupeře

Jakub Štáfek do boje s Gáborem Borárosem nenastoupí, OKTAGON MMA pro slovenskou hvězdu hledá nového soupeře
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Herec a bojovník Jakub Štáfek natáčí nový film, s hvězdným zápasníkem Gáborem Borárosem se tedy nebude moct utkat.

Domácí organizace OKTAGON MMA fanouškům oznámila, že očekávaný boxerský zápas mezi Jakubem Štáfkem a Gáborem Borárosem se neuskuteční. Důvodem mají pracovní povinnosti herce Jakuba Štáfka, který natáčí nový film. Původně se měla dvojice v ringu potkat v únoru tohoto roku, kvůli pandemii koronaviru se však zápas odložil na květen.

Doporučeno
Petr Kareš: Zápasit 20 minut s holýma rukama bylo brutální, lethwei je právem označováno za nejdrsnější sport na světě (Rozhovor) Petr Kareš: Zápasit 20 minut s holýma rukama bylo brutální, lethwei je právem označováno za nejdrsnější sport na světě (Rozhovor) 2. února 2022 7:00

„Z pracovních důvodů bohužel Jakub Štáfek nemůže 21. 5. nastoupit do zápasu v boxu s Gáborem v pražské O2 areně. Kvůli pandemii jsme museli několikrát přesunout termín, bohužel, Kubovi to i přes poctivou přípravu termínově – vzhledem k jeho vlastním projektům, natáčení filmu a pracovním závazkům – nevychází,“ uvedla v prohlášení organizace.

Účast slovenské hvězdy Gábora Borárose v současné době stále platí a promotéři se pro bojovníka budou snažit najít nového vhodného soupeře.

Celému turnaji bude vévodit boxerský zápas bývalého šampiona Karlose Vémoly s raperem Marpem. Terminátor se dlouhou dobu léčil se zraněním loktem, už je však zpátky v tréninku a hlásí, že se chystá na první knockout své kariéry. Stejně sebejistě však do zápasu nastupuje i raper. „Čtyři roky čekám na tenhle moment a nenechám si ho sebrat,“ vzkázal Marpo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domů
Sdílet
Diskuse