Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2022 18:46
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

Nela Slováková odpověděla hejterům na nenávistné komentáře na Instagramu (Interhejty)

Nela Slováková odpověděla hejterům na nenávistné komentáře na Instagramu (Interhejty)
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER INTERHEJTY NELA SLOVÁKOVÁ
Uložit Uložené

Influencerka Nela Slováková zavítala do naší série Interhejty, kde odpověděla na nenávistné komentáře.

Naše série Interhejty je zpátky s novým dílem a tentokrát pozvání přijala vítězka reality show Hotel Paradise a známá influencerka Nela Slováková. Ta má na Instagramu skoro 370 tisíc sledujících, mezi nimiž se však najdou i tací, kteří slávu a úspěch mladé influencerce nepřejí a v komentářích jí zanechávají nenávistné komentáře. A na ně nyní Nela odpověděla.

Ptáš se, co hejteři influencerce do komentářů píší? Někteří napadají její vzhled, další její inteligenci, jiní zase kosmetické úpravy na jejím těle. Nikým z nich se však Nela nenechala rozhodit a každému z nich odpovídá s nadhledem a úsměvem na rtu.

„Nevím, proč o mě někdo říká, že jsem hloupá, když mě v životě nikdy neviděl. Třeba si na tu hloupou jenom hraju,“ reaguje Nela na jeden z komentářů. 

Pár jedinců zase influcencerku osočuje z toho, že se na některých snímcích ukazuje příliš spoře oděná. I pro ty má Nela odpověď. „O fotkách, které sdílím, si myslím, že jsou vkusné. Ano, je tam určitá nahota, ale za mě to jsou vkusné fotky, které nejsou sprosté a vulgární. Mají úroveň, i když jsem na nich polonahá nebo nahá,“ uvedla.

Doporučeno
Sensey: Mám jen základku a pracovat nemusím, šestkrát denně jsem ve vaně (Interhejty) Sensey: Mám jen základku a pracovat nemusím, šestkrát denně jsem ve vaně (Interhejty) 30. května 2021 19:02

Více už se dozvíš ale v samotném videu. Pokud se ti naše série líbí, nezapomeň nám dát like a odběr na YouTube, kde na tebe čekají další díly série a celá řada dalších zajímavých formátů.

Domů
Sdílet
Diskuse