Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2021 19:02
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

Sensey: Mám jen základku a pracovat nemusím, šestkrát denně jsem ve vaně (Interhejty)

Sensey: Mám jen základku a pracovat nemusím, šestkrát denně jsem ve vaně (Interhejty)
Zdroj: REFRESHER
HUDBA
Uložit Uložené

Jsou tu nové Interhejty. Tentokrát se Senseyem.

Nový díl Interhejtů stojí opravdu za to. Tentokrát totiž pozvání do našeho studia přijal autor projektů Bratan, Sny jsou mocnější než skutečnost či Bratan 2.0 Sensey, který svým hejterům na nenávistné komentáře pod skladbami odpověděl s humorem. Zároveň však poznamenal, že drtivá většina komentářů často nedává smysl, a tak by se tito „fanoušci“ měli trochu zamyslet dříve, než něco napíší.

A co všechno komentující Senseyovi napsali? Jeden jej například poslal zpátky do školy a přidal „radu“, aby si pak raději našel práci. Na to však úspěšný raper odpovídá, že peníze vydělává, i když má vystudovanou jen základní školu. Místo chození do práce tak může být doma, kde si dle svých slov hoví ve vaně šestkrát denně.

Doporučeno
James Cole: Nevypadám jako zrzavej pikoboy, ale spíš jako Big Lebowski. Rád jsem ve čtyřiceti infantilní (Interhejty) James Cole: Nevypadám jako zrzavej pikoboy, ale spíš jako Big Lebowski. Rád jsem ve čtyřiceti infantilní (Interhejty) 18. května 2021 19:30

Víc už se ale dozvíš v samotném videu. Pustit si můžeš také jeden z našich předchozích dílů. Posledně se naším hostem stal James Cole a epizodu s ním najdeš zde. Přejeme příjemnou podívanou.

Domů
Sdílet
Diskuse