Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2021 19:30
Čas čtení 0:40
Vojtěch Vanda

James Cole: Nevypadám jako zrzavej pikoboy, ale spíš jako Big Lebowski. Rád jsem ve čtyřiceti infantilní (Interhejty)

James Cole: Nevypadám jako zrzavej pikoboy, ale spíš jako Big Lebowski. Rád jsem ve čtyřiceti infantilní (Interhejty)
Zdroj: REFRESHER
HUDBA
Uložit Uložené

Cole si přišel k nám do studia přečíst, co o něm hejtři píší. Co jim vzkázal?

Není nad to, když si do horkého křesla Interhejtů sedne těžká váha. James Cole, král trollení v rámci českého rapu, jenž nosí po kapsách vždy jednu nebo dvě hlášky navíc, zavítal do našeho studia, aby si přečetl, co mu hejtři píší pod jeho umění. No a jak jsi mohl čekat, Colea samozřejmě nerozházelo vůbec nic.

Doporučeno
VIDEO: Refew se vysmál hejterům, kteří mu pod skladby píší nenávistné komentáře VIDEO: Refew se vysmál hejterům, kteří mu pod skladby píší nenávistné komentáře 14. března 2021 19:01

Pusť si video a přesvědč se, že abys mohl vytočit jednu polovinu legendární Supercrooo, musíš vytáhnout těžší kalibr než to, že zní dětsky nebo že by to měl zabalit. Cole, jak říká, miluje, že i kousek od čtyřicítky je v textech stále infantilní, stále šokuje a dělá rap jako před lety. Ve videu ale prozrazuje i to, že se občas najde věc, která se trefí, což je ale prý nutné umět snášet.

Pokud vydržíš až na konec, kdy Coleovi dojde hejt poté, co všechny smázne, dozvíš se, který hejt byl v rámci jeho kariéry ten nejhorší. Následně si můžeš pustit další neméně zajímavé díly Interhejtů, které najdeš na našem youtubovém kanálu. Bav se přímo královsky!

Domů
Sdílet
Diskuse