Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2021 19:01
Čas čtení 0:31
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Refew se vysmál hejterům, kteří mu pod skladby píší nenávistné komentáře

VIDEO: Refew se vysmál hejterům, kteří mu pod skladby píší nenávistné komentáře
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER INTERHEJTY
Uložit Uložené

Pusť si nové Interhejty!

Nový díl našeho seriálu Interhejty je tady. Do tohoto formátu si pravidelně zveme známé hudebníky, kterým dáme přečíst vybrané komentáře od hejterů pod jejich skladbami na YouTube, a umělci na mě pak před kamerou reagují. Tentokrát pozvání přijal přední člen labelu Blakkwood Records Refew, který se hejterům vysmál a trefně jim odpověděl.

Pobavila jej například otázka, zda refrén u jedné ze skladeb náhodou nedělala skupina Mandrage. Jiní hejteři se však nezdráhali použít ani vulgarismy a jeden z nich dokonce rapera spojil s drogami. Na to Refew jasně odpovídá, že nefetuje, a kdyby si daný komentující poslechl více písniček, bylo by mu to jasné.

Zbytek si už ale vychutnej v samotném videu. Na našem youtubovém kanále nalezneš také díly s dalšími hosty, kterými v minulosti byli například Sharlota, Psycho Rhyme nebo Maniak.

Doporučeno
Dva roky jsem měl psycho vztah, tak jsem vypsal bolest do tracků. AMK je nová hvězda, co to dotáhla až do Universal Music Dva roky jsem měl psycho vztah, tak jsem vypsal bolest do tracků. AMK je nová hvězda, co to dotáhla až do Universal Music 11. března 2021 14:31
Domů
Sdílet
Diskuse