Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 22. 9. 2021
19:00
Billie Eilish míří do českého herního hitu Beat Saber. Koupit si můžeš těchto 10 písniček.Billie Eilish míří do českého herního hitu Beat Saber. Koupit si můžeš těchto 10 písniček.
17:29
Tomio Okamura má policejní ochranu. Čelil násilným vyhrůžkám.Tomio Okamura má policejní ochranu. Čelil násilným vyhrůžkám.
17:08
Internet se baví videem opilého ruského hokejového rozhodčího. Před zápasem prý utápěl žal kvůli hádce s přítelkyní.Internet se baví videem opilého ruského hokejového rozhodčího. Před zápasem prý utápěl žal kvůli hádce s přítelkyní.
17:01
The Queen's Gambit nedostane 2. sérii. Tvůrci seriál pohřbili, protože se bojí, že by ho pokračováním pokazili.The Queen's Gambit nedostane 2. sérii. Tvůrci seriál pohřbili, protože se bojí, že by ho pokračováním pokazili.
15:41
Balenciaga navázala spolupráci s videohrou Fortnite. Výsledkem jsou reálné i digitální módní modely.Balenciaga navázala spolupráci s videohrou Fortnite. Výsledkem jsou reálné i digitální módní modely.
15:24
Čeští horolezci v Pákistánu porušili podmínky pojištění. Půl milionu za záchranu musí zaplatit ze svého.Čeští horolezci v Pákistánu porušili podmínky pojištění. Půl milionu za záchranu musí zaplatit ze svého.
13:54
Slovák se před policisty dal na útěk na koloběžce. Chytili ho a našli u něj pervitin a stříkačky.Slovák se před policisty dal na útěk na koloběžce. Chytili ho a našli u něj pervitin a stříkačky.
13:37
Česká zpěvačka se objevila na Times Square. Nadějná Annabelle je tváří kampaně služby Spotify.Česká zpěvačka se objevila na Times Square. Nadějná Annabelle je tváří kampaně služby Spotify.
13:07
Hamáček dorazil na trénink s MMA bojovníkem Baba Jagou. „Materiál pro UFC to ještě není“, řekl nám fighter.Hamáček dorazil na trénink s MMA bojovníkem Baba Jagou. „Materiál pro UFC to ještě není“, řekl nám fighter.
11:07
Tyto 107leté sestry jsou nejstarší dvojčata na světě. Byly zapsány do Guinnessovy knihy rekordů.Tyto 107leté sestry jsou nejstarší dvojčata na světě. Byly zapsány do Guinnessovy knihy rekordů.
10:09
8:04
Zmrazení platů politiků pravděpodobně projde Sněmovnou. Žádná ze stran nechce návrh blokovat.Zmrazení platů politiků pravděpodobně projde Sněmovnou. Žádná ze stran nechce návrh blokovat.