Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2021 13:07
Čas čtení 1:32
Tereza Šnajdrová Ondřej Jarůšek

Hamáček dorazil na trénink s MMA bojovníkem Baba Jagou. „Materiál pro UFC to ještě není“, řekl nám fighter

Hamáček dorazil na trénink s MMA bojovníkem Baba Jagou. „Materiál pro UFC to ještě není“, řekl nám fighter
Zdroj: facebook.com/uradvlady
NEWS JAN HAMÁČEK OKTAGON MMA
Uložit Uložené

MMA bojovník Václav „Baba Jaga“ Mikulášek pozval Hamáčka na trénink a ten neodmítl. Získali jsme pro tebe i exkluzivní vyjádření, jak to ministrovi vnitra v aréně šlo.

Ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček nám ukazuje, že se ve volbách do Poslanecké sněmovny bude prát jako o život. Na Twitteru sdílel video, které zachycuje jeho trénink s MMA bojovníkem Václavem Mikuláškem alias Babou Jagou. „Zachoval se jako chlap,“ chválí Mikulášek ministra vnitra.

Doporučeno
Jak se staví české politické strany k exekucím a dluhové pasti? Zeptali jsme se jich Jak se staví české politické strany k exekucím a dluhové pasti? Zeptali jsme se jich 22. září 2021 7:00

Pro začátek si vysvětleme, jak k tomuto bizarnímu spojení došlo. Václav Mikulášek prý jednoho dne s kamarády přemýšlel nad tím, že by si z někoho mohli vystřelit a nenapadlo je nic lepšího, než napsat ministrovi vnitra Janu Hamáčkovi (ČSSD), aby přišel na trénink. „A on přišel,“ píše s úsměvem Mikulášek na Instagramu.

Domů
Sdílet
Diskuse