Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2021 17:29
Čas čtení 0:46
Adam Smeták

Tomio Okamura má policejní ochranu. Čelil násilným vyhrůžkám

Tomio Okamura má policejní ochranu. Čelil násilným vyhrůžkám
Zdroj: ČTK/Šulová Kateřina
NEWS TOMIO OKAMURA
Uložit Uložené

Šéf SPD má již několik týdnů policejní ochranu.

Šéf SPD Tomio Okamura má již několik týdnu policejní ochranu. Podle deníku Právo, který s touto informací přišel, se jedná o opatření zavedené kvůli vyhrůžkám Romů z Liberecekého kraje, kteří nedávno zveřejnili video, v němž vyzývají k likvidaci Okamury řeznými zbraněmi. Policie dvě osoby vyšetřuje kvůli spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování.

Okamura pro Právo uvedl, že o ochranu sám nežádal, zároveň nemohl odpovědět na to, proč mu byla přidělena. Policie už v daném případu obvinila dva muže. Jednoho, který na videu vyhrožuje pobodáním Okamury a druhého, který nahrávku nahrál na sociální síť Facebook. Oběma hrozí šest měsíců až tři roky za mřížemi. 

Doporučeno
VIDEO: Romové z Liberce nabádali k pobodání Okamury. Prý šlo o srandu, policie je vyšetřuje. VIDEO: Romové z Liberce nabádali k pobodání Okamury. Prý šlo o srandu, policie je vyšetřuje. 6. září 2021 17:24
Domů
Sdílet
Diskuse