Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. září 2021 10:20
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

Zemřel herec Willie Garson, který se proslavil rolí v Sexu ve městě. Bylo mu 57 let

Zemřel herec Willie Garson, který se proslavil rolí v Sexu ve městě. Bylo mu 57 let
Zdroj: Wikimedia Commons/Lisa Franchot/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

O tragické události informoval jeho syn.

Ve věku 57 let zemřel oblíbený herec Willie Garson, který ztvárnil roli Stanforda Blatche v seriálu Sex ve městě. Carrie Bradshaw tak přišla o seriálového nejlepšího přítele, který byl po jejím boku více než 12 let. O tragické události informoval jeho adoptivní syn, píše zpravodaj BBC.

Doporučeno
Austrálii zasáhlo zemětřesení o síle šesti stupňů. Stát Viktoria hlásí rozsáhlé škody na domech Austrálii zasáhlo zemětřesení o síle šesti stupňů. Stát Viktoria hlásí rozsáhlé škody na domech 22. září 2021 7:40

Willie Garson během svého života ztvárnil hned několik důležitých postav, a to například ve filmu Mezi námi děvčaty, v seriálu Ve službách FBI a mihl se i v sitcomu Dva a půl chlapa. Jeho nejzásadnější rolí však pravděpodobně byl Stanford Blatch, kterého si zahrál v seriálu Sex ve městě a 12 let ho diváci mohli sledovat na obrazovkách jako nejlepšího přítele Carrie Bradshaw.

Garson byl usměvavý muž, který se nikdy netrápil tím, že nevypadá jako typický hollywoodský hezoun. „Ne každý vypadá jako Brad Pitt. Na světě jsou lidé, kteří vypadají jako já. Mají, myslím, pocit, že bych mohl být jejich sousedem, a to je pro mě daleko důležitější,“ říkal s oblibou. 

O úmrtí na Instagramu informoval jeho syn, který napsal: „Miluju tě, tati. Budiž ti země lehká. Jsem rád, že ses se mnou stihl podělit o všechna dobrodružství a tolik toho dokázat. Vždycky jsi byl ten nejtvrďáčtější, nejzábavnější a nejchytřejší chlap, jakého znám.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nathen Garson (@nathen_garson)

Doporučeno
Stovky studentů v pátek vyrazí do ulic. Budou stávkovat za klima Stovky studentů v pátek vyrazí do ulic. Budou stávkovat za klima 22. září 2021 10:09
Domů
Sdílet
Diskuse